Toader și Guvernul României pentru scrisoarea trimisă Financial Times

În disperarea de a bloca drumul Laurei Kodruța Kovesi la conducerea Parchetului European, Toader a trimis o scrisoare Financial Times. În purul stil al PSD, scrisoarea este o înăilare de știri false, de minciuni grosolane și de afirmații fără susținere.

În celebrul film Narcos, cel care îi place și Codruței Kovesi, Escobar, urmărit de poliție, DEA, ceilați traficanți, trimite scrisori presei internaționale pentru a acuza abuzurile impotriva sa. Lăsase în urmă mii de morți, atentate, grămezi de bani dați mită, mii de tone de cocaină vândute, dar acuza abuzurile statului împotriva sa.

Păstrând proporțiile, cam așa procedează și PSD: fură pe rupte, distruge justiția, acuză oameni, duce campanii de linșaj mediatic, dar scrie în presa internațională că sunt hărțuiți de procurori, în speciald e Kovesi. E absurd!

În plus, cu maximă emfază, PSD urla de câte ori erau acuzați de instituțiile europene că vinovați sunt românii care calomniază țara și și plâng la strini. Ironia e că fix asta a ajuns să facă PSD, să se plângă la străini de abuzuri. Jenat și inutil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *