Toader și majoritatea PSD-ALDE-UDMR pentru care există doar drepturile infractorilor

În orice țară civilizată din lume, victimele infracțiunilor primesc asistență, consiliere, protecție, despăgubiri. În România, doar infractorii au drepturi!

Joi, Toader, omul de serviciu al lui Dragnea și al PSD-ALDE, a venit să explice că nu recursul compensatoriu este vinovat pentru valul de infracțiuni din societate, că doar 5% din cei eliberați au recidivat, că suntem noi tâmpiți și nu înțelegem!

Mai mult, pentru ca sfidarea să fie totală, Toader a anunțat și că există în fază finală de elaborare un proiect de Lege prin care condamnații care au stat în pușcării în condiții așa zis necorespunzătoare să primească și despăgubiri materiale.

Sfidarea e totală! Pentru oamenii de rând care cad victimă infractorilor statul nu are bani! Nu le oferă nimic! În schimb, pentru infractori dovediți și condamnați sunt bani!

Pentru școli, spitale, străzi, nu sunt! Pentru infractori sunt! Elevii, studenții, bolnavii, nu merită condiții mai bune în clasele de curs sau spitale, dar infarctorii merită să le fie construite închisori moderne care să le ofere condiții „decente”.

România este, oficial, patria infractorilor! Ei ne conduc la nivel guvernamental și local, ei votează legi, ei ne decid viitorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *