Toader, termen o săptămână să dea Ordonanța pe Coduri. Dragnea: Există o stare de nemulţumire pe care o vom rezolva săptămâna viitoare într-un fel sau altul

Amânarea strategică a votului la moțiunea simplă depusă de Opoziție împotriva lui Toader îi dă prilejul lui Dragnea să îi transmită ministrului Justiției un ultimatum: are la dispoziție o săptămână să facă ce vrea PSD sau zboară.

„Am luat decizia să dăm şansa opoziţiei să arate că are suficiente voturi ca să îşi treacă moţiunea. PSD nu îşi reglează problemele cu mâna Opoziţiei. PSD nu putea vota o moţiune plină de minciuni. La o dată ulterioară se va discuta de moţiune, dar trebuie să avem o discuţie împreună cu premierul şi Tudorel Toader. Există o stare de nemulţumire pe care nu avem de gând să o ascundem pe care o vom rezolva săptămâna viitoare într-un fel sau altul”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat care sunt nemulţumirile cu privire la Tudorel Toader, Dragnea la răspuns: „Aţi văzut în spaţiul public, aţi văzut colegi la televiziuni, cum ar fi Florin Iordache. Aşa am convenit cu domnul Călin Popescu Tăriceanu să discutăm şi cu doamna Dăncilă ori vineri, ori luni, şi cu dl Toader. După care o să vem noi o discuţie în PSD. Au fost lucruri contradictorii, sunt nişte decizii luate în CEx care trebuie limpezite”.

Plenul Camerei Deputaţilor în care urma să fie votată moţiunea simplă la adresa lui Tudorel Toader a fost suspendat din lipsă de cvorum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.