Tomac: Războiul a ajuns prea departe! Jos labele de pe Armată.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, joi, după decizia magistraţilor de suspendare a decretului de prelungire a mandatului lui Nicolae Ciucă de şef al SMA, că ”războiul a mers prea departe”, decizia CAB venind ca urmare a intervenţiei făcute în acest sens de ministrul PSD al Apărării.

”Războiul a ajuns prea departe! Jos labele de pe Armată. Exact în timpul vizitei Secretarului General NATO în România şi în plină derulare a Reuniunii miniştrilor apărării din statele UE la Bucureşti, Curtea de Apel Bucureşti a suspendat prelungirea mandatului generalului Nicolae Ciucă la conducerea Statului Major al Apărării. Decizia instanţei vine ca urmare a intervenţiei făcute în acest sens de ministrul PSD al Apărării. Rusia jubilează în timp ce oameni mărunţi din PSD se gândesc mai mult la umplerea buzunarelor personale şi\sau politice cu banii de la înzestrare decât la siguranţa naţională. Şi, dacă lor nu le convine un om, acesta trebuie să dispară cu orice preţ, chiar şi cu acela al distrugerii respectului militarilor pentru liderii lor. Acesta nu este un altfel de război, pentru care Armata nu poate şi nici nu trebuie să se pregătească. Războiul politic a ajuns prea departe. Jos labele de pe Armată, Jos PSD”, a scris pe Facebook Eugen Tomac, citat de Mediafax.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au dispus suspendarea executării decretului semnat de Klaus Iohannis de prelungire a mandatului de şef al Statului Major al Apărării, până la pronunţarea instanţei de fond, decizia nefiind definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *