Tonel Pop cerere DIICOT să meargă pe firul informațiilor lui Cumpănașu

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, la România TV, că  vrea să transmită o solicitare DIICOT, pentru a vedea integral filmuleț în care susține Alexandru Cumpănașu

„DIICOT-ul a făcut o corespondență cu Italia. A dat și un comunicat. Trebuie să vedem și această pistă. Trebuie să vedem filmulețul neprelucrat. O să trimit o cerere în acest sens la DIICOT. Nu știu cum o să reacționeze. Nu știu de ce domnul Cumpănașu nu pune la dispoziție filmulețul. De ce nu merge la DIICOT cu filmarea. DIICOT-ul deja este la curent din moment ce a dat un comunicat. Următorul pas este să invetigheze. Ei trebuie să meargă pe fir și să vadă dacă nu cumva este ceva adevărat. Datele arată că aceste informații ar avea un anumit interes. Totuși nu trebuie neglijată această informație”, a declarat  Tonel Pop.

Cumpănașu a prezentat familiei Melencu un filmuleț, de circa două minute, realizat, recent, în Italia, la Genova, în care ar apărea Luiza Melencu, adolescenta răpită, în luna aprilie, din Caracal, de către Gheorghe Dincă, acesta susținând că a ucis-o. În acest moment, ancheta, în acest caz, este încă în derulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *