Toni Grecu se  resimte, după ce a trecut prin COVID:  “Dacă e să mă pui să urc două etaje, am o problemă”

 

Actorul Toni Grecu s-a vindecat de Covid-19, după ce a fost  internat în trei spitale, și, din  nefericire, a trăit  și  incendiul de la Institutul “Matei Balș”, dar problemele lui de sănătate nu s-au terminat. 

Acesta e declarat că încă se resimte și are probleme dacă trebuie să facă efort fizic.

„Convalescenţa este lungă şi dificilă şi niciun medic din lumea asta nu te poate asigura că, în 15 sau 20 de zile de la ieşirea din spital, vei fi iar pe picioarele tale! Nici pomeneală! Ai de făcut exerciţii de respiraţie, kinoterapie, exerciţii fizice de uşoară intensitate”, a spus Toni Grecu.

În ultima perioadă, Toni Grecu a fost internat în trei unități medicale diferite: Institutul Matei Balș, Spitalul Sf. Pantelimon și Spitalul Monza.

„Sunt cât de cât în regulă, în sensul că mă mişc, că sunt independent. Dar, dacă e să mă pui să urc două etaje, am o problemă. Trebuie să înveţi să ai răbdare cu propriul corp, cu tine însuţi şi să faci acel mic efort care e benefic tonusului muscular, dar şi plămânilor tăi, deopotrivă, fiindcă ele au o legătură între ele. Fără răbdare nu faci mare lucru”, a mai declarat Toni Grecu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *