Toți se visează președinții României! Teodorovici: Cândva o să candidez și la prezidențialele din România

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marți seara, la TVR 1, că intenționează, cândva, să candideze la funcția de președinte al României. Ba, mai mult, el a precizat că nu va candida doar așa, de amorul artei, ci vrea să și câștige.

„Cândva o să candidez. Cândva o să candidez, cu siguranță. Aveți ca mărturie clară: cândva o să candidez și la prezidențialele din România. Nu mă întrebați și când anume, pentru că aceasta este surpriză. Știu cum va fi. Problema nu este cum o să fie, o să fie sigur. N-am niciun fel de problemă. (…) Când spun că fac un lucru, îl fac. Nu candidez ca să candidez. Nu sunt un laș”, a declarat Teodorovici.

În schimb, ministrul Finanțelor a făcut și o declarație surpriză când a evitat să spună dacă va candida din partea PSD: „Sunt multe variante politice posibile, dar sigur va fi”.

Referitor  la candidatul PSD la președinție în acest an, Teodorovici a precizat că șeful PSD a anunțat că după alegerile europarlamentare, din mai, se va face analiza de rigoare în partid. „Se va stabili clar cum se merge: cu ALDE, PSD, împreună. Cei care conduc partidul și Coaliția decid. (…)PSD-ul nu o să piardă ceva, când luptă cu adevărat și vrea să câștige. PSD-ul poate cu adevărat să câștige, dacă-și dorește acest lucru”, a mai spus Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *