Trafic restricționat, în București, din pricina preluării, de către România, a Președinției Consiliului UE

Circulația rutieră va fi restricționată, joi, între orele 15:00 și 23:00, pe câteva artere din București, din pricina ceremoniei preluării de către România a Președinției Consiliul Uniunii Europene, ce va avea loc la Ateneul Român și Palatul Regal.

„În ziua de 10 ianuarie a.c., va avea loc ceremonia oficială de lansare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, activitate ce va avea loc în clădirea Ateneului Român și Palatul Regal. Pentru buna desfășurare a evenimentului, se va restricționa traficul rutier, între orele 15.00-23.00, cu excepția organizatorilor și instituțiilor de asigurare a ordinii publice, pe următoarele străzi: -Str. Benjamin Franklin; -Str. Constantin Esarcu; -Str. Nicolae Golescu”, se arată în comunicatul remis presei de Brigada Rutieră.

De asemenea, se va restricționa traficul rutier și pietonal pe următoarele străzi: Str. Episcopiei, între orele 19.30 – 20.00; Calea Victoriei, între orele 21.30 – 21.45.

„Parcările care vor fi folosite pe perioada de desfășurare a evenimentului cu acces exclusiv pe baza permiselor de acces și a invitațiilor sunt următoarele: parcarea George Enescu; parcarea Sala Palatului; parcarea publică Constantin Esarcu; Parcările menționate mai sus vor fi rezervate cu sprijinul Polițiilor Locale competente teritorial, începând cu data de 09 ianuarie a.c., orele 22.00”, informează Brigada Rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *