Tragedie în Vâlcea. Un microbuz cu 19 persoane s-a răsturnat. Se intervine cu elicopterul SMURD.

Autorităţile din Vâlcea au solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru una din cele nouă victime ale accidentului de duminică, de la Câineni, în urma căruia un microbuz cu 19 persoane s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului după ce s-a izbit de au autoturism.

Victima pentru care s-a solicitat elicopterul SMURD, de la Craiova, este o femeie cu traumatism abdominal şi de coloană, celelalte opt persoane rănite fiind triate de personalul medical aflat la locul accidentului şi transportate la unităţi sanitare din apropiere.

Autorităţile din Vâlcea au declanşat planul roşu de intervenţie, pentru gestionarea situaţiei din zonă fiind trimise mai multe ambulanţe atât de la Vâlcea, cât şi de la Sibiu, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje de descarcerare.

Din primele informații,  accidentul s-ar fi produs după ce autoturismul ar fi pătruns pe contrasens unde a lovit microbuzul care circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea. Conducătorii au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Traficul rutier în zonă este blocat total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *