VIDEO.Tragedie În Italia: Un Român A Ars De Viu

Un român de doar 19 ani a murit într-un accident în Italia. Tânărul a fost găsit carbonizat în furgoneta în care se afla, alături de șofer. Vehiculul a luat foc, după ce s-a ciocnit violent de un camion și s-a făcut scrum. Alex Vîntu și-a pierdut viața, conform cotidianului italian Corriere della Sera, pe autostrada A4 din Italia, între ieșirile spre Grisignano și Padova Vest, în direcția Veneția, unde o furgonetă și un camion s-au ciocnit. Furgoneta aparținea unei societăți din Berzo Inferiore, provincia Brescia, și se îndrepta spre Padova pentru lucrări pe un șantier.

În vehicul se aflau câteva butelii cu acetilenă.Vehiculul era condus de fiul patronului, Alessandro Bontempi, un tânăr de 26 de ani. Ambii tineri au fost găsiți carbonizați în furgoneta care a luat foc.

Conform verificărilor preliminare, șoferul furgonetei ar fi pierdut controlul și s-a ciocnit violent de un camion care transporta cartoane. În urma impactului violent, furgoneta a luat foc, iar buteliile de acetilenă au explodat.
După stingerea incendiului, pompierii l-au găsit carbonizat atât pe șofer, cât și pe tânărul român.

Alex Velea plecase de curând din România și se angajase în Italia.

https://brescia.corriere.it/foto-gallery/cronaca/18_agosto_06/furgone-contro-tir-due-morti-d9f5530e-99a5-11e8-93a8-0c8df24d38b5.shtml

 

https://video.corriere.it/furgone-fiamme-a4-autista-muore-arso-vivo/9cd3f1d2-9960-11e8-93a8-0c8df24d38b5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *