Trei lideri PNL,  infectați cu  COVID, izolați  la domiciliu

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a anunțat  sâmbătă că are  test  pozitiv  Covid-19 și  va  rămâne  izolat  la  domiciliu  până  la   un   test  negativ.

„Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut către populație: protejați-vă!”, a scris Adrian Miuțescu pe Facebook.

Acesta s-a testat „având în vedere gravitatea pandemiei și numărul mare de infectări”.

„Nici eu nu am fost ocolit de Covid-19. În consecință, voi respecta prevederile legale. Tratament și izolare până când următorul test va ieși negativ. Vreau, cu această ocazie, să retransmit apelul deja binecunoscut către populație. Protejați-vă! Respectați recomandările autorităților! Paza bună trece primejdia rea! Este momentul să fim disciplinați și să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!”, a mai adăugat președintele PNL Argeș, potrivit  mediafax.ro.

Joi, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, anunța că rezultatul la testul COVID-19 este pozitiv: „Virusul nu ține cont de cine suntem sau ce credem. Are nevoie doar de o clipă în condiții de vulnerabilitate pentru a se transmite”.

În aceeași zi, și președintele PNL Harghita, Sebastian Buzilă, a anunțat că are coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *