Trompeta comndamnatului Voiculescu, Carmen Avram, se folosește de cazul Barna ca să lovească în justiție

Trompeta condamnatului Dan Voiculescu, Carmen AVram, impusă europarlamentar pe lista PSD în schimbul susținerii în campanie din partea ANtena 3, lansează un nou atac la adresa justiței folosind numele președintelui USR pentru a justifica retorica anti-justiție.

„Vi se pare nedrept, dle. Dan Barna? Vă înţeleg perfect. Nedrept a fost şi pentru victimele colaterale ale campaniei de ură pe care aţi dus-o atâţia ani, intenţionat sau nu. Nedrept a fost pentru părinţii care, brusc, s-au văzut ironizaţi gros sau chiar agresaţi verbal de copiii pe care i-au crescut, pentru că îndrăzneau să aibă altă opinie politică. Nedrept a fost pentru minorii pe care i-ati invăţat cuvinte obscene, de pe plăcuţe suedeze, ca să fiţi siguri că vă asiguraţi electorat pe termen lung. Nedrept a fost pentru jurnaliştii bruscaţi, scuipaţi, injuraţi, doar pentru că lucrau la televiziuni care nu vă erau pe plac”, a scris, citată de Mediafax, Carmen Avram, pe Facebook.

Europarlamentarul PSD îi mai transmite liderului USR că regretă ce i se întâmplă, însă speră că acum înţelege ce a ceat.

„Nedrept a fost pentru căsniciile distruse după procesele publice pe care le-aţi orchestrat, deşi subiecţii lor erau doar suspectaţi, exact ca dvs, şi, ulterior, multe dintre procese s-au încheiat cu verdict nevinovat, fapta nu există. Nedrept a fost pentru prieteniile vechi rupte abrupt si, probabil, irevocabil, peste noapte, de campania de ură dusă de un sistem pe care l-aţi susţinut, încurajat şi folosit la maximum, inclusiv în afara României. Nu mă bucur deloc că vi se intamplă asta. Mă cutremur. Sper însă că măcar acum întelegeţi ce aţi creat. Şi că, măcar de-acum, va veţi educa simpatizanţii în spiritul pluripartitismului, care e o condiţie sine qua non a democraţiei. La fel şi dreptul la opinie”, a subliniat Carmen Avram.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, că, după apariţia anchetei din Rise Project, strategia PSD să-l prezinte ca pe un politician cu probleme penale, ”asemeni lor”. El cere ca DLAF să trimită de urgenţă documentele la DNA, pentru că ştie că ”asta e comanda politică pe care au primit-o”.

Proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna, sunt verificate de către Departamentul pentru luptă antifraudă (DLAF), potrivit unui răspuns al instituţiei. În replică, USR a transmis că proiectele au mai fost investigate o dată, nefiind găsite nereguli.

Rise Project a publicat, marţi, un articol în care acuză firma lui Dan Barna că multe proiecte au eşuat, iar pe liderul USR, că ar fi ”supervizorul senin al unor fraude şi conflicte de interese cu fonduri UE”. În replică, liderul USR Dan Barna a sugerat că articolul apărut pe Rise Project are legătură cu candidatura sa la alegerile prezidenţiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *