Trompetele condamnatului Voiculescu se dezlănțuie împotriva lui Dăncilă după ce aceasta a anunțat că va vota la referendum

Trompeta credincioasă a condamnatului Dan Voiculescu, patron al Antena 3, Mircea Badea, a lansat un atac plin de invective la adresa premierului Dăncilă și a președintelui Iohannis.

„În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participă la cvorumul hitleristului cretin, aș da ciumei roșii o opinie anti și aș vota cu Tăriceanu. Rămân însă consecvent, scrâșnind din dinți, pentru prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV. P.S. Adevărul e că foarte mulți pesediști sunt pur și simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepții cu adevărat notabile”, este mesajul postat de Mircea Badea.

Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru farudarea statului, dar eliberat din închisoare după mai puțin de trei ani, a reușit să-și impună trei candidați în primii șase pe lista PSD pentru alegerile euro-parlamentare. În același timp, deși instanța a impus recuperarea de la Voiculescu a prejudiciului de peste 60 de milioane de euro, statul pur și simplu a refuzat să îi ia banii mogulului.

Antena 3 este principala portavoce a PSD și a lui Dragnea în lupta împotriva justiției și a statului de drept, iar mesajele difuzate la această televiziune sunt susținute intens de propaganda rusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *