Trump i-a pus gând rău șefului Pentagonului ?

Secretarul american al Apărării James Mattis este mai degrabă „un fel de democrat“ decât un republican, astfel l-a descris Donald Trump într-un interviu din care au fost publicate duminică noi extrase, preşedintele american adăugând că din acest motiv s-ar putea ca Mattis să părăsească în curând executivul, relatează Reuters.

„Este posibil ca el să intenţioneze să plece (…) Cred că el este un fel de democrat, dacă doriţi să aflaţi adevărul. Dar generalul Mattis este un tip de treabă. Ne înţelegem foarte bine. S-ar putea să plece. La un moment dat, toată lumea pleacă. Toată lumea. Asta este Washingtonul“, a spus Trump în interviul dat joi postului CBS şi care va fi publicat integral duminică.

Întrebat despre frecventele schimbări în rândul oficialilor administraţiei sale, fapt ce ar sugera o situaţie de „haos“ la Casa Albă, Trump nu a împărtăşit acest punct de vedere.

„Este fals, complet fals“, a asigurat el, înainte de a menţiona că „şi alţii vor pleca“. „În prezent reorganizez lucrurile şi am dreptul (…) Cred că avem un guvern fantastic. Nu sunt mulţumit de unele persoane (…) Şi sunt mai mult decât încântat de altele“, a explicat liderul de la Casa Albă.

General în retragere, James Mattis evită de obicei orice discuţie despre relaţiile sale cu Trump şi nu se fereşte să critice jurnaliştii care vorbesc despre divergenţele pe care el le-ar avea cu preşedintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *