Trump, îngrijorat că Rusia îi va susține pe democrați la alegerile legislative din toamnă

Mandatory Credit: Photo by JIM LO SCALZO/EPA-EFE/REX/Shutterstock (9436131j) Donald J. Trump President Trump addresses CPAC Conference in Maryland, National Harbor, USA - 23 Feb 2018 US President Donald J. Trump addresses the 45th annual Conservative Political Action Conference (CPAC) at the Gaylord National Resort & Convention Center in National Harbor, Maryland, USA, 23 February 2018. The President spoke about the Stoneman Douglas High School shooting that killed 17 high school students.

Preşedintele american, Donald Trump, a declarat marţi că este „foarte îngrijorat” de o posibilă ingerinţă a Rusiei în alegerile legislative ce vor avea loc în luna noiembrie în Statele Unite, transmite EFE.

„Sunt foarte îngrijorat că Rusia se va bate foarte tare pentru a avea un impact asupra viitoarelor alegeri”, a scris Trump, pe contul său de Twitter, cu referire la scrutinul în care vor fi aleşi cei 435 de membri ai Camerei Reprezentanţilor şi o treime din cei o sută de senatori americani.

Donald Trump a apreciat că, având în vedere că niciun preşedinte de până acum nu a fost mai dur cu Rusia ca el, efortul ruşilor se va îndrepta spre susţinerea puternică a democraţilor. „Cu siguranţă ei nu îl doresc pe Trump !”, a scris preşedintele american.

Postarea lui Trump vine după o săptămână în care a fost criticat atât de republicani cât şi de democraţi în urma summit-ului cu preşedintele rus, Vladimir Putin, în care preşedintele american a contrazis serviciile secrete americane, susţinând că Rusia nu s-a implicat în alegerile prezidenţiale americane din 2016.

În timpul conferinţei de presă comună de după summit, Putin a declarat că şi-a dorit ca Trump să câştige alegerile din 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.