Tudor Chirilă RĂBUFNEŞTE: Nu deschid şampania ! Electoratul român este în marea lui majoritate needucat şi uită repede

Actorul Tudor Chirilă a comentat căderea guvernului Dăncilă şi spune că nu este momentul să ne grăbim să deschidem şampania.

Artistul nu se grăbeşte să deschidă şampania, după cum mărturiseşte, fiind de părere că „PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după Revoluţie şi va capitaliza electoral”. Chirilă a criticat în termeni duri şi Opoziţia şi a afirmat că „partidele care se pretind alternativă nu sunt altceva decât un paravan pentru oameni cu aceleaşi interese.” „A căzut guvernul. Multă lume exultă şi aşteaptă vremea reformei. Eu aş fi mai rezervat. De acum înainte PSD va plasa în cârca noului guvern rezultatele celei mai incompetente guvernări de după Revoluţie şi va capitaliza electoral. Asta pentru că electoratul român este în marea lui majoritate needucat şi uită repede. Uită, de exemplu, că nu cu foarte mult timp în urmă Victor Ponta se afişa cu Liviu Dragnea ca un cuplu care construieşte România. Pro România nu este altceva decât o altă aripă a mafiei PSD, una care de ceva timp găzduieşte cu largheţe «dizidenţii» epocii Dragnea. Acelaşi electorat cu memoria scurtă uită că PNL este partidul care acum câţiva ani făcea parte din mizerabila coaliţie USL. Acum PNL vrea să credem că este pe deplin reformat şi are capacitatea de a readuce România către decenţă. Dacă electoratul ar ţine minte oameni şi nu ar fi sedus de nume noi de partide sau de «dizidenţe» de ocazie, nici PNL, nici Pro România nu ar fi atât de sus în scorurile electorale, iar PSD ar fi fost demult istorie. Dar nu suntem la acea maturitate. De aceea sunt sceptic. Sigur că este o veste bună căderea unui guvern incompetent, dar nu aş deschide şampania. Nu atâta vreme cât partidele care se pretind alternativă nu sunt altceva decât un paravan pentru oameni cu aceleaşi interese – nimic pentru România, totul pentru buzunar”, a scris Chirilă.

„PS. La alegerile europarlamentare românii au votat cu sete anti PSD, nicidecum vreun program sau viziune despre România a partidelor din opoziţie. A fost în principal un vot anti-PSD şi mai ales anti-Dragnea, în marea lui majoritate. Cetăţenii României cred că ar trebui să rămână la fel de vigilenţi ca în perioda imediat următoare Ordonanţei 13. Nu de alta, dar nimeni nu predă puterea doar în urma unei moţiuni de cenzură. Responsabilitatea «opoziţiei» este uriaşă pentru că o nouă dezamăgire va arunca România într-o agonie şi mai mare”, a conchis Tudor Chirilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *