Tudorel admite că e pe făraș: Premierul nu m-a anunțat dacă rămân în Guvern

Tudorel Toader a precizat, marţi, referitor la o posibilă remaniere, că nu a fost anunţat de premierul Viorica Dăncilă dacă va rămâne sau nu în Guvern, menţionând însă că nu şi-a construit cariera în fruntea ministerului Justiţiei.

„Cariera mea nu s-a construit în funtea ministerului. Nu, m-a anunţat (dacă va rămâne sau nu în Guvern -n.r.). Eu am venit aseară din concediu. Astăzi intrăm în ritm şi vedem ce despre ce este vorba”, a declarat Tudorel Toader, la Parlament, citat de Mediafax.

Ministrul Justiţiei a fost chestionat de jurnalişti referitor la o discuţie avută, marţi, în timpul unei dezbateri, cu actualul lider ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, precizând însă că a discutat cu acesta doar despre evenimentul respectiv.

„Nu am vorbit de mapă (mapa profesională a lui Augustin Lazăr -n.r.). Am vorbit de dosar. E altceva. Cineva s-a băgat în vorbă şi ne-a explicat ce este mapa. Eu am vorbit de dosar şi atâta tot. Acum merg la minster şi astăzi vom face publică procedura, graficul de numire a procuroului general. Şi astăzi veţi putea cunoaşte ce este acolo şi ce nu este acolo. Sigur că nu vor fi lucruri neapărat spectaculoase, pentru că eu le-am spus şi dvs aţi vrut şi nu aţi vrut să le scoateţi în evidenţă. Cateogoric, la momentul ala când a fost propus şi numit procuror general nu avea evaluarea activităţii profesionale şi să dau dovada în scris, cu semnătură, că la momentul – a semnat târziu în 2017- 2018 o evaluare din 2013”, a mai spus Toader.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, marţi, că a încheiat evaluarea miniştrilor, urmând să o prezinte în Comitetul Executiv Naţional PSD. Şeful Executivului a refuzat să dea nume sau să precizeze câţi miniştri vor părăsi Cabinetul.

Sursa foto: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *