Tudorel anunță că revocarea procurorului general este „o chestiune de zile”!

Ministrul Justiţiei a anunţat că în câteva zile e posibil să termine evaluarea procurorului general Augustin Lazăr, precizând că îl va invita pe acesta la o discuţie înainte de a face public raportul, îi va da o cafea şi va concluziona, transmite Mediafax.

„În cea mai mare parte, da (am terminat evaluarea). Mai sunt nişte elemente pe care vreau să le evaluez. Timpul se măsoară în zile. Voi face cunoscute criteriile, elementele de evaluare, concluziile raportului de evaluare în mod public şi odată la toată lumea, nu pot spune acum. Şi a fi nehotărât e tot o stare de abordare. E o chestiune de zile. Şi luna are zile. Sigur voi pune capăt acestei evaluări. Sigur, îi spuneam procurorului general, făceam referire şi la mine şi la oricine vine o vreme când fiecare poate şi trebuie evaluat. Precum pregătirea, formarea profesională e continuă, şi evaluarea e continuă”, a declarat Tudorel Toader, la Antena 3.

Ministrul Justiţiei a anunţat că va avea o întâlnire cu Augustin Lazăr pentru a-i prezenta concluziile.

„Ce să-l întreb? Sigur, voi avea o discuţie cu dânsul, dacă va da curs invitaţiei mele, sper că va da curs. Înainte de a face raportul public, îl voi invita, îl voi servi cu o cafea şi voi concluziona”, a declarat Toader.

Toader a anun’at c[ a declan;at evaluarea procurorului general imediat după ce Parchetul Militar a declan;at anchetarea evenimentelor din 10 august, dar și demararea unei alte anchete pentru a se stabili cum au ajuns documente clasificate în posesia condamnatului penal Darius Vâlcov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *