Tudose, despre Dragnea: Statul paralel este el

Fostul premier PSD, Mihai Tudose, demisionar din partid, a declarat,  marți seară, la TVR 1 că „statul paralel” este Liviu Dragnea, Mai mult, Tudose a precizat că poate ar fi bine ca și el să urmeze cursuri de siguranță națională la SRI.
„Statul paralel e el! Daca faceam doctoratul la medicina mi-l semna dl rector Popa? Poate ar fi bine sa studieze toți la SRI, daca Dragnea avea un minim interes pentru securitatea nationala, nu taia bugetele la servicii”, a precizat Tudose.

El a ținut să menționeze că înainte de a fi schimbat din funcția de premier, Dragnea le-a spus PSD-iștilor că premierul partidului face parte din „statul paralel”.

„Stiam dinainte, au fost 7 intalniri zonale, au fost intalniri seara, la gura sobei. Mi-au spus colegii ca le zicea Dragnea ca nu mai e cu noi, este cu statul paralel”, a declarat Tudose.

În anul 2010,  Tudose a obținut titlul de Doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii, Protecția infrastructurilor critice, la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” din cadrul SRI. Peste doar un an a fost cooptat ca lector universitar la academia SRI în domeniile Protecția infrastructurilor critice și Strategii de securitate si apărare, iar în 2013 avansează pe funcția de conferențiar universitar la academia SRI pe Protecția infrastructurilor critice și Securitate națională și euroatlantică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *