Tudose o ia la mișto pe Dăncilă: Nu vreau să ştiu ce e în capul Vioricăi Dăncilă. Nici ea nu ştie

Mihai Tudose afirmă că ar renunţa la mandatul de europarlamentar obţinut pe 26 mai, din partea Pro România, pentru o funcţie de ministru sau chiar de prim-ministru. Fostul premier este de părere că moţiunea de cenzură are şanse, iar Pro România aşteaptă în continuare transferuri de la PSD.

„Dacă nu se întâmplă nimic cu guvernul, mă duc la Bruxelles”, a afirmat Tudose, miercuri, la Parlament. Întrebat dacă ar accepta o funcţie de ministru sau chiar pe cea de prim-ministru, Tudose a răspuns: „Într-un guvern sănătos, da, cu un prim-ministru întreg la cap. Inclusiv varianta de premier, deşi nu este o dorinţă, dar dacă aşa se poate închide guvernul, aşa vom face.”

„Moțiunea are șanse, din ce am vorbit cu o serie de parlamentari PSD, nu sunt încântați de ce se întâmplă în partid”, a mai precizat Tudose. „Suntem deschiși la colegi din PSD care mai pot fi salvați”, a adăugat acesta.

Întrebat ce părere are despre schimbarea de atitudine a premierului Dăncilă, Mihai Tudose a refuzat să comenteze. „Nu vreau să ştiu ce e în capul Vioricăi Dăncilă. Nici ea nu ştie”, a comentat fostul premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *