Turcan a  dus  flori  și  fructe  vârstnicilor din Sibiu

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a scris, sâmbătă, pe Facebook, după ce a dus flori şi fructe vârstnicilor din Sibiu, că a retrăit ”fericirea acelora care încă îşi pot întâlni bunicii”, spunând că îi era dor să asculte cuvintele calde ”ale celor cu argint în păr şi aur în inimi”.

”Am retrăit astăzi fericirea acelora care încă îşi pot întâlni bunicii, a celor care încă le pot asculta vorbele şi le pot simţi dragostea. Mă copleşeşte mereu revederea vârstnicilor noştri, îmi trezeşte amintiri, dar mă îndeamnă, în egală măsură, să nu accept ca pentru ei să facem mai puţin decât totul posibil.

Voluntarii PNL Sibiu au vrut, de la distanţă acolo unde nu a fost posibil altfel, să le transmită bunicilor, în preajma Zilei de 8 Martie, respectul lor şi să ajute, modest, administraţiile instituţiilor de ocrotire. Îi felicit pentru gesturile lor, pentru periodicitatea cu care le fac şi le mulţumesc că mi-au dat ocazia să le fiu alături în această zi”, a afirmat Turcan pe  Facebook.

”Mi-am adus astăzi aminte cum basmele bunicii lui Delavrancea nu se terminau niciodată…”, a mai spus Turcan.

Ministrul Muncii a  primit, în comentarii,  și  felicitări pentru  gestul său, dar  și  critici, unii  internauți cerându-i să  mărească  pensiile  sau  să  plătească corespunzător personalul care a lucrat non-stop în centrele pentru vârrstnici în perioada stării de urgenţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *