Turcan afirmă că o tărăgănare a reformelor ar putea duce la desființarea PNL

 

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a reafirmat, miercuri seară, susţinerea pentru Florin Cîţu la şefia PNL, precizând că aesta este ”parte activă în acest proces de reformă” pe care Guvernul trebuie să o facă. ”O tărăgănare a reformelor acum, la guvernare, ar putea să ducă PNL la desfiinţare”, susţine Turcan.

”Eu îl  susţin pe Florin Cîţu la preşedinţia Partidului Naţional Liberal”, a declarat, miercuri seară, la România TV, Raluca Turcan.

Întrebată ce are Cîţu în plus faţă de Ludovic Orban, Turcan a afirmat: ”În primul rând este parte activă în acest proces de reformă pe care suntem obligaţi să-l ducem la bun sfârşit”.

”Eu, ca om politic aflat în servciul public de peste 16 ani, sunt convinsă că, dacă ratăm şi acest moment de reformă, vom ajunge la colapsarea unor sisteme importante, sisteme vitale din România şi, în acelaşi  timp, PNL va avea o mare problemă  să se mai redreseze. Aş putea spune că o reformă acum poate să ducă la o guvernare pentru PNL de 8 ani,  o tărăgănare a reformelor acum  la guvernare  ar putea să ducă PNL la desfinţare. De aceea eu susţin cu tărie că Florin  Cîţu, şi ca premier şi ca lider politic, va putea să  finalizeze aceste reforme”, a adăugat inisturl Muncii.

Turcan a precizat, însă, că ”este prematur” să se vorbească despre candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidturile pentru funcţia de preşedinte al PNL, la Congresul din 25 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *