Turcan, despre cazul Kovesi: “Cine face asta? La comanda cui?”

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a luat atitudine cu privire la punerea sub urmărire penală a Codruţei Kovesi. Ea susține că totul este generat de lupta pentru controlul justiţiei şi vrea anchetarea…anchetatorilor lui Kovesi.

„Ceea ce se întâmplă în seara aceasta cu Laura Codruța Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România dacă îngenuncherea justiției le va reuși celor din PSD. Toată țara poate vedea că lupta acerbă pentru controlul justiției pe care au declanșat-o, din prima zi a guvernării, nu a urmărit doar albirea dosarelor infractorilor de rang înalt ci și asmuțirea justiției împotriva tuturor celor incomozi. Ar trebui de urgență declanșată o investigație să afle toată lumea CINE face asta. LA COMANDA CUI??? În acest moment în România, Liviu Dragnea prin Inspecția Judiciară, cu sprijinul lui Tudorel Toader, duce o amplă acțiune de poliție politică. În acest caz nu vorbim de o persoană cu o gravă suspiciune de corupție. Vorbim de candidatul cel mai bine plasat într-o cursă internațională pentru a deveni procuror șef european”, a scris Turcan într-o postare pe Facebook.

Fostă şefă a DNA, Codruţa Kovesi, a spus, la Europa FM, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, unde are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Audierea lui Kovesi este programată pentru vineri, 15 februarie, la ora 13.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.