Turcan se  dezice  de Costel Alexe: “Trebuie să lași justiția să-și facă treaba”

Ministrul Muncii, liberala Raluca  Turcan, a  declarat,  mar’I seara,  la  Digi 24,  că se așteaptă ca fostul ministru Costel Alexe, cercetat de DNA, să-și dea demisia din funcția de președinte de CJ. Mai  mult, Turcan  a  precizat  că,  în  astfel de momente, Justiția  trebuie  lăsată să-și  facă treaba.

„Președintele e coerent. Să nu uităm că a generat un referendum cu privire la funcționarea corectă a justiției. În cazul PNL, la cum îl cunosc pe Alexe, cred că nu va mai fi nevoie să facem comentarii în spații publice cum dezbatem pe această temă. O să vedem ce se va întâmpla. Nici eu nu pot să fac rabat de la aceste criterii de integritate. Trebuie să lași justiția să-și facă treaba. Mă aștept ca dl. Alexe să ia el o decizie”, a declarat Turcan.

Produsele cerute de Alexe – 22 tone de tablă (cu valoare de circa 103.000 lei), ar fi fost primite în datele de 23 aprilie 2020 și 7 iulie 2020, la punctul de lucru al unei societăți comerciale administrată de o rudă de-a sa, potrivit procurorilor DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *