Țuțuianu, acuzații ȘOC: Vicepreședntele CJ Dâmbovița mă urmărește prin camerele de luat vederi!

Acuzații halucinante ale senatorul PSD Adrian Ţuţuianu ! Recent exclus din PSD, acesta a acuzat, într-o conferinţă de presă, că vicepreşedintele CJ Dâmboviţa, Alin Manole, ar fi cerut înregistrările de pe camerele de supraveghere din clădirea Consiliului Județean Dâmboviţa, pentru a vedea cine vine la cabinetul său parlamentar. Acesta este şi motivul pentru care parlamentarul a făcut o plângere la Autoritatea Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Pe lângă Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ţuţuianu spune că a făcut plângeri la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, dar şi la Prefectura Dâmboviţa.

E război între vicepreședintele CJ Dâmbovița, Alin Manole, și senatorul Adrian Țuțuianu, recent exclus din PSD. Țuțuianu a făcut plângere la Autoritatea Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, și la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, dar şi la Prefectura Dâmboviţa după ce Alin Manole ar fi cerut înregistrările de pe camerele de supraveghere din clădirea CJ Dâmboviţa, pentru a vedea cine vine la cabinetul său parlamentar.

„Am fost informat că, de mai multă vreme, domnul Alin Manole, vicepreşedinte CJ, este preocupat să studieze înregistrările de la calculatorul aflat la intrarea în consiliu, care preiau imaginile de la camerele de luat vederi de pe acest culoar, scopul fiind să vadă cine intră la Ţuţuianu, cine intră la Daniel Comănescu, eventual la prefect. Lucrul acesta este de o gravitate extremă în contextul legislaţiei europene, transpusă şi în legislaţia naţională, privind protecţia datelor cu caracter personal. Imaginile sunt date cu caracter personal. Nu-mi vine să cred că Alin Manole a coborât atât de jos. Nu-mi vine să cred că nu mai are niciun gram de caracter. Mă revoltă modul ăsta de comportare şi cred că e cazul ca această camarilă care-şi bazează existenţa pe înregistrări şi pe atacuri murdare să înceteze să se comporte în acest fel cu mine sau cu colegii din partid”, a spus Ţuţuianu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *