Țuțuianu și Stănescu nu mai sar la gâtul lui Dragnea. Sar la funcții și contracte!

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat luni, la Parlament, după şedinţa BPN al PSD, că opoziţia face „foarte rău” când se gândeşte să-l revoce pe Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, afirmând că deputaţii PSD nu vor susţine un astfel de demers. La rândul său, vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a declarat, luni, la Parlament, după şedinţa BPN al partidului, că nu a solicitat excluderea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu pentru că formaţiunea politică are nevoie „mai mult decât oricând de puţin calm”, transmite Mediafax.

„Nu am dorit să aduc astăzi în şedinţa BPN problema conflictului meu cu dl Rădulescu, pentru că astăzi este nevoie, mai mult decât oricând, de puţin calm în activitatea partidului”, a declarat, luni, Adrian Ţuţuianu, după şedinţa conducerii centrale a PSD.

El a adăugat că în BPN s-a discutat despre „politica de resurse umane” a partidului.

„Am discutat despre referendum, despre politica de resurse umane şi programul de guvernare”, a precizat Ţuţuianu.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, membru în comisia parlamentară pentru legile justiţiei, l-a acuzat vineri pe Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea şi fost preşedinte al Comisiei de Control SRI, că a acceptat un sistem de înregistrare SRI în sediul partidului.

Stănescu, despre revocarea lui Dragnea din fruntea Camerei: Cum să susţină PSD acest demers?

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat luni, la Parlament, după şedinţa BPN al PSD, că opoziţia face „foarte rău” când se gândeşte să-l revoce pe Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, afirmând că deputaţii PSD nu vor susţine un astfel de demers.

„Foarte rău fac”, a declarat, luni, vicepremierul Paul Stănescu, fiind întrebat despre intenţia opoziţiei de a-l revoca pe Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor.

El a spus că deputaţii PSD nu vor susţine un asemenea demers.

„Opoziţia poate să facă ce vrea. Cum să susţină (parlamentarii PSD – n.r.) acest demers? Nu, categoric nu”, a declarat Stănescu.

Paul Stănescu a semnat, alături de Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, o „Declaraţie privind Starea Partidului Social Democrat”, document publicat săptămâna trecută şi care conţine 19 măsuri, prima fiind demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

Sursa foto: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *