Ucigaşul din Argeş provenea dintr-o familie de medici: Cumnatul său care a descoperit masacru, medic la Spitalul Militar Piteşti

Bărbatul cu probleme psihice care şi-a ucis familia a fost reţinut pentru 24 de ore. El se află acum în arest. Între timp apar noi informaţii în cazul crimei care a şocat toată România.

Bărbatul ar fi avut un plan foarte bine pus la punct, spun anchetatorii, care nu au reușit încă să afle motivul crimei.

Individul şi-a petrecut noaptea la Parchetul din Pitești unde a fost audiat ore întregi. Astăzi urmează să aibă loc autopsiile celor cinci oameni ucişi.

Bărbatul şi-a ucis părinţii, sora, fratele şi nepoata de numai 5 ani cu pietre si obiecte tăioase noaptea, în somn. Omul era cunoscut in comunitate ca având handicap psihic sever, dar nu a creat niciodată probleme. Era în evidență la un medic psihiatru celebru din Pitești. Potrivit medicului legist, Dan Manu, psihiatrul i-a prescris bărbatului tratament.

Anchetatorii spun că este greu de spus dacă a existat un motiv al acestor crime. Nu pot spune deocamdată în ce măsură bolile psihice i-au afectat capacitatea de a discerne. Sunt lucruri care se vor stabili în anchetă.

Bărbatul a încercat să-și ia viața într-o pădure, în care s-a refugiat după ce a comis teribila faptă.

Autopsiile celor cinci oameni, printre care și o fetiță de 5 ani, urmează să fie făcute azi.

Sora suspectului era asistenta la Spitalul Militar din Pitești, iar soțul, cel care a descoperit scenele sângeroase, este medic la Spitalul Militar. Acesta se pensionase în urmă cu două luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.