Ucigașul milionarului Fahim Saleh i-a folosit cardul de credit, la 2 zile după crimă, cumpărând baloane pentru iubită

Tyrese Haspil, asistentul milionarului Fahim Saleh, i-a folosit cardul de credit pentru a cumpăra baloane, la două zile după ce l-a ucis pe antreprenorul de 33 de ani. Vineri, Haspil a fost arestat, fiind acuzat pentru omor de gradul doi, scrie publicația Insider.

Fahim Saleh, în vârstă de 33 de ani, CEO al unor companii din domeniul HiTech, a fost ucis cu brutalitate în apartamentul său din New York. Trupul său a fost descoperit de sora sa, tăiat în bucăți cu o drujbă.

Haspil, în vârstă de 21 de ani, a fost observat, la o zi după ce a fost descoperit trupul lui Saleh și la două zile după ce bărbatul a fost văzut urcând în apartamentul antreprenorului, într-un magazin din cartierul Soho de unde a cumpărat două baloane pentru ziua de naștere a iubitei sale. Potrivit surselor din cadrul poliției, tânărul a folosit cardul de credit al victimei sale, citează NBC.

Potrivit publicației New York Times, milionarul ar fi aflat că asistentul său i-a furat 90.000 de dolari din cont. Antreprenorul l-a concediat pe Haspil, dar nu a vrut să-l denunțe și chiar i-a propus un plan pentru a-și recupera banii.

Saleh a fost imobilizat cu un dispozitiv electric, după care Haspil l-a ucis, l-a decapitat și i-a dezmembrat corpul cu un fierăstrău electric. Părți din corpul său erau băgate în pungi de plastic. Anchetatorii cred că munca criminalului care dezmembra cadavrul a fost întreruptă atunci când sora victimei a intrat în apartament pentru a-l verifica după ce nu a auzit de el o zi, a declarat un oficial din anchetă. Aceasta a găsit trupul ciopărțit al fratelui său, lângă pungile de plastic cu părți din corp și drujba conectată încă la priză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.