Ucraina. Directorul SBU l-a bătut pe șeful administrației lui Zelenski chiar în fața Președinției

Ivan Bakanov, directorul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), i-ar fi scos un dinte şefului administraţiei prezidenţiale Andrei Bodgan, cei doi luându-se la bătaie chiar în faţa sediului preşedinţiei de la Kiev, a relatat duminică postul de televiziune ucrainean 24TV.ua în pagina sa electronică.

„O încăierare s-a produs între Bakanov şi Bogdan pe Bankovaia (sediul preşedinţiei de la Kiev ). Bogdan nu a mai venit de atunci la serviciu. Cauza conflictului ar fi numirea şefului Departamentului principal de investigaţii al SBU. Bogdan l-ar fi dorit la conducerea acestuia pe Dmitri Neskoromnîi, vicepreşedinte interimar al SBU. În schimb, Bakanov îl prefera pe Vasili Vovk, fostul şef al departamentului menţionat“, explică într-o postare pe pagina sa de Facebook jurnalistul Stanislav Recinski.

În timpul încăierării, care ar fi avut loc săptămâna trecută, Bakanov i-ar fi scos un dinte lui Bogdan, scrie agerpres.ro

În pofida acestor tensiuni, preşedintele Volodimir Zelenski ar fi semnat raportul care i-ar fi fost trimis de directorul SBU, Ivan Bakanov, cu privire la demisia a doi adjuncţi ai acestuia – Vladislav Buharev şi Dmitri Neskoromnîi.

Bakanov, susţine jurnalistul Stanislav Recinski în postarea sa, ar fi omul controversatului oligarh Igor Kolomoiski, despre care se spune că ar fi finanţat campania electorală a actualului preşedinte ucrainean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *