UDMR îl ține în tensiune pe Dragnea. Korodi: Decidem cum votăm după ce se termină dezbaterile în comisii

UDMR joacă tare în negocierile cu PSD pe tema bugetului pe anul în curs și anunță că va decide cum va vota doar după ce se vor termina dezbaterile din comisiile de specialitate ale Parlamentului, deci după ce vor vedea că toate doleanțele lor au fost îndeplinite și au fost înscrise în proiectul de act normativ.

„​Față de cum a arătat în prima variantă pusă de Guvern pe site-ul Ministerului Finanțelor, varianta actuală cu sistemul de finanțare a administrației publice locale, cu alte elemente pe infrastructurăde bază sau în sănătate este mult mai bună. Dar nu putem spune acum că vom vota, pentru că e prea devreme și avem amendamente depuse în Parlament în această fază a dezbaterilor. Putem să constatăm că, față de varianta inițială, este mai bine. Este important pentru că noi suntem foarte legați de autoritățile locale și dacă le lași în aer, lași în aer și comunitatea noastră”, a spus Korodi Attila.

PSD are nevoie stringentă de voturile UDMR pentru adoptarea Legii bugetului de stat pentru anul 2019 după ce mai mulți deputați au părăsit formațiunea condusă de Liviu Dragnea, iar Coaliția PSD-Alde nu mai are majoritate la Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *