UDMR, sprijinul de nădejde al penalilor din PSD-ALDE

Fără sprijinul UDMR, PSD-ALDE nu ar fi reușit, miercuri, să-și treacă modificările la Codul penal și la cel de procedură penală. Public, UDMR face același joc penibil prin care își minte alegătorii că nu susține distrugrea justiției. Ba chiar, liderii UDMR ies și atacă Guvernul și PSD-ul pentru anumite inițiative, dar în Parlament susțin toate porcăriile propuse de penali.

PSD, un partid naționalist și anti-european, incită regualt publicul cu tâmpenii naționaliste. Cum e posibil ca UDMR, un partid care reprezintă o minoritate națională, să fie un aliat de nădejde?

Harghita, Covasna, Mureș, sunt județe total abandonate de puterea de la București, la cheremul baronilor UDMR, fără investiții, fără autostrazi, fără proiecte de dezvoltare.

Unde se duc banii pe care îi negociază liderii UDMR cu PSD? A, nu uitați că UDMR are doi foști parlamentari fugiți din țară în Ungaria după ce au fost condamnați pentru corupție și nu uitați nici de mafia lemnului!

Corupția pe care o vedem la PSD, ținerea oamenilor în sărăcie pentru control, incitarea naționalistă, sunt la fel de prezente și la UDMR. Aceiași politică mizerabilă în avantaj propriu, același probleme pentru alegători, aceleași cifre uriașe ale migrației.

Penalii nu au partide, nu au doctrine, au doar interese personale comune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *