Udrea câștigă un prim război cu ANAF-ul!

Elena Udrea, încarcerată în Costa Rica, a câștigat un prim război cu ANAF-ul, care vrea să-i confiște averea ca urmare a deciziei definitive a instanței care a stabilit că fosta blondă de la Cotroceni trebuie să restituie statului 2 milioane de euro. Judecătorii au închis dosarul în care ANAF cerea executarea sa silită a acesteia și au stabilit că instanța competentă este instanța superioară .

Un prim termen a fost în luna noiembrie. „UDREA ELENA GABRIELA, cu ultimul domiciliu în Bucureşti, este chemată în această instanţă, camera 301, în ziua de 05.11.2018, Completul C3 – civil şi executări, ora 09:00, in calitate de Intimată, în proces cu STATUL ROMÂN PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ în calitate de Petent, alte cereri privind executarea silită. În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi”.

Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica pe 2 octombrie, iar acum așteaptă un răspuns privind extrădarea. Totodată, ea a cerut anularea sentinței de 6 ani pe motiv că DNA ar fi lucrat cu SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *