Udrea începe iar cu blestemele: Dacă eu am furat, toţi cei care spun asta, să dea Dumnezeu să trăiască din suma pe care eu am furat-o!

Elena Udrea a dezvăluit, joi, că nu trebuia să fie arestată în Costa Rica, unde, din punctul ei de vedere, „s-au făcut nişte abuzuri uriaşe”. Fostul ministru al Dezvoltării a afirmat că fuga în altă ţară „nu e o soluţie”, însă a dat de înţeles că în instanţă „un judecător nu răspunde” pentru că „la ei e ca şi cum ar fi spus Dumnezeu.

Elena Udrea a fost întrebată dacă are o variantă de fugă din ţară. Fostul candidat al alegerile prezidenţiale a mărturisit că acest lucru „nu e o soluţie” pentru că se bazează pe judecători „recunoscuţi că judecă destul de corect”.

„Am fost plecată, nu e o soluţie. Eu mă bazez pe faptul că sunt nişte judecători, nişte complete, recunoscuţi că judecă destul de corect. Ei au ciocănelul.

Tu dacă greşeşti, răspunzi. Un judecător nu răspunde. La ei e ca şi cum ar fi spus Dumnezeu. De ce nu există legea răspunderii magistraţilor. Îmi pare rău că n-am fost atentă la ce se întâmplă cu ţara. Când eram noi la guvernare, credeam că mergem în direcţia bună”, a declarat Elena Udrea, într-un interviu acordat Evz.

De asemenea, fostul ministru a mărturisit că „nici măcar nu ai unde să mergi în lume” pentru că „nu poţi fi la mâna cuiva, cum a fost Mazăre în Madagascar”.

„Pentru toţi cei care au suferit, poate e o satisfacţie amară. Nici măcar nu ai unde să mergi în lume. Oriunde te-ai duce, ei te aduc înapoi. Nu poţi fi la mâna cuiva, cum a fost Mazăre în Madagascar. Merită să rămâi să lupţi aici. Eu cred că Dumnezeu nu mă va lăsa. Am făcut lucruri bune, am făcut şi greşeli, nu neg.

Dacă eu am furat, toţi cei care spun asta, să dea Dumnezeu să trăiască din suma pe care eu am furat-o. Eu nu am avut nervi să dau nişte oameni în judecată. Nu mai aveam lapte praf să hrănesc copilul. În Costa Rica s-au făcut nişte abuzuri uriaşe. Ei nici măcar nu trebuiau să mă aresteze. Nu ai unde să te duci. Soluţia pentru mine e să stau aici”, a conchis Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *