Udrea revine în România: ‘Eu nu am plecat din țară să nu mă mai întorc’

 

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, vrea să revină în inistru susține că se gândește foarte serios să se întoarcă din Costa Rica, însă totul depRomânia. Depinde, însă,  de cum decurge statutul ei de refugiat și ce se întâmplă în sistemul din România.

„În mod cert recursul în procesul meu se va admite. Evident că mă voi apăra. Sper ca judecătorii să nu fie trimiși cu biletul scris. Eu mă gândesc foarte serios să mă întorc în România. Cred că măcar un prim pas în acest sens vedem deja. Depinde ce se întâmplă aici în privința statutului meu de refugiat din Costa Rica.

Știam că va veni acest moment era evident că aici ne îndreptăm. Da, m-am gândit, am așteptat momentul acesta, eu nu am plecat din țară să nu mă mai întorc, ci să aștept momentul în care pot să mă întorc în țara mea”, a spus Elena Udrea la emisiunea România9 la TVR, realizată de Ionuț Cristache.

Întrebată de o reintrare în politică Elena Udrea a spus: „Îmi e greu să spun, important e să rezolv acuzațiile care mi s-au adus și să duc o viață normală.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *