Udrea vrea protecție americană? Vezi ce plan secret ar avea

S-a tot vehiculat în media ideea că fostul ministru al Turismului, Elena Udrea ar fi presată de agenții Biroului Federal de Investigații (FBI) din Statele Unite ale Americii, la închisoare din San Jose, unde se află încarcerată. Se pare, însă, că lucrurile ar sta fix pe dos.

Potrivit unor surse care au declarat, în exclusivitate, pentru bugetul.ro, Udrea ar avea un plan bine ticluit, ce ar trebui, în final, să-i asigure statut de martor protejat al FBI. Asta ar putea însemna că Udrea speră că ar putea chiar să fie eliberată din penitenciaarul din Costa Rica și ar pleca în Statele Unite.

Potrivit surselor citate de bugetul.ro, Udrea și fosta șefă DIICOT, Alina Bica, alături de care este încarcerată, încearcă să tragă atenția FBI lăsând să se înțeleagă că ele două ar deține niște informații foarte importante.  Și, nu este exclus ca FBI sau CIA să fie interesate de o colaborare cu ele, ceea ce ar fi, oarecum , un colac de salvare pentru că, cel puțin pe moment, nu prea au șanse să fie puse în libertate în Costa Rica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *