Ultima ora: Iohannis ii respinge pe Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici

Klaus Iohannis a anunţat, în urmă cu puţin timp, că respinge propunderile PSD de a-i numi pe Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici la cârma ministerului Dezvoltării şi Transporturilor. Iohannis a spus ca va transmite un document cu motivele de legalitate şi oportunitate pentru respingerea celor doi.

Olguta Vasilescu a fost deranjata inca de la prima respingere a presedintelui, de la Ministerul Transporturilor. Ea a sărit atunci la gatul lui Klaus Iohannis

„Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, de altfel cred că daca vă uitați, pe unde am trecut am lăsăt ceva în urmă. Eram foarte calificată pentru acest minister, măcar din punct de vedere al managementului pentru că la Craiova, când eram primar, orașul a fost pe primul loc la absorbția fondurilor UE. Cred că mi-am dovedit eficiența. Am luat în calcul că e posibil să fiu respinsă, am analizat toți la partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situație neașteptată pentru noi. Știam ca președintele e ranchiunos și că nu îmi va ierta declarațiile pe care le-am făcut cu privire la domnia sa. Eu am lasat ceva în urma, nu pot spune acelasi lucru despre președintele Iohannis ca nu-mi amintesc ceva notabil din mandat de presedinte al dlui Iohannis. E un joc politic de care presedintele profita. Ieri a fost o discutie in biroul permanent si au fost multi colegi care au zis ca era mai bine sa merg de la inceput la Dezvoltare, nu a fost niciun lider impotriva aceste nominalizari , dar votul se da in CEX. Nu e nicio tensiune cu domnul Dragnea. A fost o decizie asumata ca e posibil să plec de la Ministerul Muncii”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *