Un alt recidivist eliberat de Tudorel Toader a DESFIGURAT o tânără pentru 2000 de lei! (VIDEO)

Violențe de nedescris într-un casino din Timișoara! Un individ recidivist, printre primii beneficiari ai recursului compensatoriu propmovat de ministrul Justiției, Tudorel Toader, a snopit în bătaie o tânără de 22 de ani, angajată a clubului, și nimeni nu a intervenit pentru că bărbatul era înarmat cu un cuțit.

În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere amplasate în sala de jocuri, se observă cum bărbatul o trânteşte pe tânără la pământ. Urmează apoi o ploaie de lovituri cu pumnii şi picioarele. Individul nu se opreşte aici, ia un scaun şi o loveşte pe femeie în mod repetat. Tânăra a ajuns la spital.

„Pacienta s-a prezentat cu policontuzii afirmatic prin hetero agresiune, traumatism cranio-cerebral minor acut închis fără pierderea cunoştinţei cu plaga contuza contoniera, contuzie de genunchi stâng. I s-au făcut investigaţii şi tratament de specialitate după care pacienta a semnat şi a părăsit unitatea sanitară”, a declarat Ramona Gâdea, purtător de cuvânt Spitalul Municipal.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiş: „Poliţiştii din cadrul investigaţii criminale au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 27 de ani care în cursul zilei de ieri a intrat într-un cazino de pe raza municipiului Timişoara. La un moment dat a început să lovească cu pumnii şi picoarele angajată localului iar sub ameninţarea unui cuţit a determinat-o să îi înmâneze suma de 2000 de lei şi două telefoane mobile.”

După ce a primit îngrijiri medicale, tânără de 22 de ani a cerut să fie externata şi a fost lăsată să plece din spital sub semnătură. După atacul violent, colegii au văzut-o şi au sunat la 112. La faţa locului au venit medici dar şi criminalişti.

Bărbatul a fost prins într-o altă sală de jocuri din Timișoara.

Bărbatul fusese închis pentru furt din locuinţe şi a fost eliberat în 2017.

VIDEO – Atentie imagini care va pot afecta emoțional

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *