Un avion TAROM cu 184 pasageri a aterizat de urgență pe Henri Coandă, din cauza unei probleme medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă

O aeronavă TAROM care zbura pe ruta Timișoara – Hurghada a aterizat de urgență, sâmbătă după-amiaza, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, din cauza unei urgențe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, arată compania într-o informare de presă. La bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranța lor și a echipajului nu au fost puse în pericol în niciun moment. Pilotul a fost preluat de o echipă medicală.

„Compania TAROM informează că din cauza unei urgențe medicale a unuia dintre membrii echipajului de comandă, aeronava care efectua zborul RO 7673 pe ruta Timișoara-Hurghada a efectuat o aterizare de urgență, conform procedurilor standard în astfel de situații”, potrivit comunicatului de presă al companiei, citat de News.ro.

Compania menționeză că la bord se aflau 184 de pasageri, iar siguranța acestora și a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă.

„Aeronava a ateriziat în condiții de maximã siguranțã pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, iar pilotul a fost preluat de către o echipă medicală”, conform sursei citate.

Zborul RO 7673 va decola în cel mai scurt timp către Hurghada – destinația finală, estimăm ora locală 18:00, mai indică sursa amintită.

TAROM reamintește faptul că „siguranța echipajelor și a pasagerilor TAROM a fost, este și va rămâne principalul nostru obiectiv”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *