Un europarlamentar PSD cunoscut doar pentru greșelile gramaticale îi jignește românii din diaspora!

Românii care se întorc din diaspora pentru a participa la mitingul de vineri, 10 august, au fost jigniți, într-o postare pe Facebook, de europerlamentarul PSD, Maria Grapini.

„Informăm diasporenii că taxa de prost se plătește la sediul USR. Fără certificat de prost nu puteți participa la miting!” – este mesajul din postarea distribuită online de europarlamentar.

Contactată de HotNews.ro, Grapini a declarat că nu a jignit pe nimeni.

„Nu am jignit pe nimeni! Eu nu am șters distribuirea făcută. Acea postare aparține unui român din diaspora. Am distribuit pentru a se vedea că nu toată diaspora este pentru miting! Nu-mi aparține textul! Eu nu jignesc, alții care postează pe pagina mea jignesc și folosesc cuvinte vulgare. Credeam că observați și acele postări. Cunosc mulți romani din diaspora care fac cinste României. Nu trebuie generalizat, nu toți românii plecați se lasă manipulați! Nu accept violența, instigarea la ură, așa cum se întâmplă acum, la organizarea acestui miting. Demonstratiile pasnice sunt caracteristice adevaratelor democrații și aș dori ca și în România să înțelegem corect democrația!”, a declarat Maria Grapini.

Grapini a devenit cunoscută opiniei publice după ce a postat zeci de mesaje pline de greșeli gramaticale. Un exemplu elocvent este mesajul de Crăciun al europarlamentarului PSD: „Acum brazii se impodobesc cu mult inainte de Craciun. La mine, la tara, bradul se orna in ajunul Craciunului. Amintirile din copilarie ma FACE sa iubesc si mai mult viata”, scrie Grapini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.