Un poştaş a reclamat că hoţii i-au furat banii de pensii. Poliţia îl suspectează că i-a jucat…la păcănele

Un poştaş din comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani susţine că a fost atacat la drumul mare de doi bărbaţi care i-au pus cuţitul la gât şi apoi i-au furat geanta în care se aflau banii de pensii. Poliţiştii au însă suspiciuni cu privire la acuzele poştaşului.

Poliţiştii din Prahova au fost alertaţi, joi după-amiaza, de către poştaşul din Ariceştii Rahtivani care reclama faptul că ar fi fost atacat la drumul mare de doi bărbaţi. Poştaşul a povestit că în timp ce se afla la volanul maşinii, în faţa i-ar fi sărit doi brăbaţi care i-au făcut semn să oprească pe marginea drumului comunal. Unul dintre atacatori l-ar fi întrebat dacă nu cumva are şi pentru el un plic. Poştaşul a crezut iniţial că are de-a face cu doi tineri cu gânduri bune care chiar aşteptau un colet, motiv pentru care a deschis geamul maşinii şi a purtat un dialog cu aceştia. A fost însă lovit cu pumnul în faţă şi apoi atacat cu un cuţit. Hoţii au reuşit să fugă cu geanta plină cu banii de pensii şi s-au făcut nevăzuţi într-un stufăriş şi apoi pe un drum care duce spre comuna Măgureni.

Aceasta este varianta poştaşului pe care poliţiştii nu o cred sută la sută. Surse apropiate de anchetă susţin că într-adevăr poştaşul avea o rană la ochi şi o zgârietură în zona gâtului, iar asta ar putea proba într-o oarecare măsură atacul armat. Totuşi, bărbatul este cunoscut în zonă drept un împătimit al jocurilor de noroc, cu multe datorii. În plus poştaşul se pare că a fost foarte confuz atunci când a fost audiat şi nu a fost capabil să dea amănunte cu privire la felul în care arătau cei doi hoţi în condiţiile în care jaful, dacă a existat, a avut loc pe timpul zilei. Mai mult, poştaşul nu a ştiut să precizeze câţi bani se aflau în geantă şi dacă a apucase să împart o parte din plicuri pensionarilor. La locul presupusului jaf au fost aduşi câini de urmă, dar fără rezultat. Ancheta este însă în desfăşurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *