Un primar PSD, cu ștate vechi, a părăsit barca și a plecat în partidul lui Ponta

Un primar PSD, din județul Satu Mare, cu ștate vechi  ca social-democrat, a ales, după al cincilea mandat de priamr, să părăsească barca PSD și să treacă la partidul condus de fostul premier Victor Ponta, Pro Romania.

„Continuăm turul național de organizare și evaluare a filialelor PRO ROMÂNIA. Alături de secretarul general Ion Mocioalcă si deputatul Octavian Petric, am avut întâlniri cu cei care coordonează Organizațiile Sălaj, Satu Mare, Bihor și Maramureș. O întâlnire aparte a fost cea cu primarul comunei Odoreu, Pop Dumitru, ales pe listele PSD, care a decis să vină alături de echipa PRO ROMÂNIA. Suntem în fiecare zi #MaiPuternici!”, a scris, pe pagina sa deFacebook, Adrian Țuțuianu.

Dumitru Pop este, din anul 2000, primarul comunei Odoreu (județul Satu Mare) , iar după cinci mandate consecutive a primit  distincţia de „Primar de 5 stele” din partea Asociației Comunelor din România (ACoR).

De altfel, o serie de primari și consilieri județeni din mai multe județe au anunțat, în ultimele luni de zile, fie că demisionează din funcție și trec la Pro România, fie că rămân în PSD dar vor ajuta partidul lui Victor Ponta la europarlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *