UN SMARTHPHONE ONEPLUS VA FI DEDICAT ULTIMULUI FILM AVENGERS

OnePlus a lansat anul trecut alături de Disney o variantă specială a modelului OnePlus 5T cu branding Star Wars într-o culoare exclusivă şi se pare că parteneriatul dintre cele două companii va continua şi în viitorul apropiat. Pagina oficială OnePlus din India a publicat un teaser video în care putem vedea logo-ul OnePlus suprapus cu cel al supereroilor Avengers din universul cinematic Marvel, companie care aparţine tot de Disney.

Acest teaser ar putea sugera că vom vedea o variantă specială a unui smartphone OnePlus cu branding nou şi conţinut exclusiv din Avengers: Infinity War. Având în vedere că filmul se lansează la sfârşitul lunii aprilie, probabil că este prea devreme pentru a ne gândi la o variantă specială pentru OnePlus 6, întrucât acest telefon încă nu a fost prezentat încă în mod oficial şi nici nu ar fi destul timp pentru a-l lansa înainte de apariţia din cinematografe.

Vom vedea dacă cei de la OnePlus vor scoate un 5T branduit cu sigla Avengers sau vor scoate o ediție specială pentru smarthphone-ul 6T.

OnePlus 6 urmează să fie lansat cu un display OLED decupat în partea de sus şi echipat cu un chipset Snapdragon 845, 6 GB memorie RAM şi o cameră duală performantă. Tot ce rămâne să aflăm despre telefon este data lansării şi preţul final. Odată cu schimbarea de design este aşteptată şi o creştere a preţului de pornire al noului telefon OnePlus în comparaţie cu modelele precedente.

Sursa foto: www.oneplus.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *