Una dintre cele mai bogate femei din Rusia a murit după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în Germania

Trei persoane, printre care se afla şi Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, au murit duminică în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni la sud de oraşul german Frankfurt, a anunţat poliţia, potrivit presei germane.

Potrivit cotidianului german Bild, un avion uşor de şase locuri s-a prăbuşit într-un câmp şi a izbucnit în flăcări lângă Egelsbach, un oraş din statul Hesse.

Avionul venea de la Cannes, Franţa, şi avea la bord 2 pasageri.

Cu 8 minute înainte de impact, pilotul se aflase în legătură controlorii de trafic aerian şi începuse abordarea vizuală finală pentru aterizare, potrivit presei germane citate de Bloomberg.

O maşină a poliţiei care se îndrepta către locul accidentului a fost lovită frontal de un alt autovehicul . Trei ofiţeri de poliţie au fost grav răniţi, cele două persoane din celălalt autoturism murind pe loc.

Autorităţile germane investighează cauza prăbuşirii avionului.

Publicaţia Forbes estimează averea femeii de afaceri la 600 milioane de dolari. Grupul S7 cunoscut şi ca Siberia Airlines S7 este principalul competitor al Aeroflot. Are o flotă de 96 de aeronave şi operează în 181 de oraşe din 26 de ţări, potrivit BBC.

S7 Airlines a confirmat decesul co-proprietarei companiei, Natalia Fileva, ca urmare a accidentului. Anterior, o sursă a declarat pentru Sputnik că incidentul a curmat vieţile Nataliei Fileva şi a tatălui ei.

Natalia Fileva, soţia directorului S7 Vladislav Filev, zbura în Germania pentru un tratament medical, a precizat sursa. Cea de-a treia victimă este pilotul avionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *