Unchiul Alexandrei continuă RĂZBOIUL cu mafia: Nu aveți idee câte clanuri din astea sunt în Italia și Spania!

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, susține că este nemulțumit de modul în care DIICOT a gestionat cazul Caracal, cel puțin la începutul anchetei.

„Am și le-am făcut la momentul potrivit aceste reproșuri și cu privire la comunicarea cu familia sau publică. E vorba de comunicarea cu populația. Este o luptă care nu se dă doar pentru acest copil minunat, acest erou. Oamenii din țara asta nu sunt concentrați pe caz că este un copil, ci pentru că și ei au copii. Nu aveți idee câte clanuri din astea sunt în Italia și Spania. Eu cred că DIICOT va avea de muncă ani de aici înainte. Am să le reproșez și modul în care s-a făcut cercetarea la început. Lucrurile intră pe un făgaș normal”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Cumpănașu a anunțat că a fost și la Avocatul Poporului și că în această seară va merge și la STS. „Mi-a spus că a demarat mai multe solicitări. Astăzi voi intra în posesia solicitărilor pe care Avocatul Poporului le-a făcut către toate instituţiile. Sunt foarte multe solicitări pe care le-au făcut la diverse instituţii”, a declarat Cumpănaşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *