UNDE MERGEM? Teatru Pe Apă Și Acrobație Aeriană!

Festivalul Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti B-FIT in the Street!, organizat de Primaria Capitalei, care începe în acest weekend în Capitală, ne aduce o premieră mondială! În această seară iubitorii de teatru vor putea merge în Cișmigiu, unde, începând cu ora 22.35, timp de 45 de minute, pot urmări un spectacol grandios susținut chiar pe lac.

Punctul culminant al primului weekend de festival va avea loc astăzi și va începe de la ora 21:15, în Piaţa George Enescu, cu premiera mondială a spectacolului de acrobaţie aeriană Sonics in Wish din Italia. După spectacol, artiştii prezenţi la Bucureşti pentru primul weekend B-FIT in the Street! pornesc din Piaţa George Enescu într-o paradă pe Calea Victoriei, Bulevardul Regina Elisabeta şi se opresc în Parcul Cişmigiu, unde, de la ora 22:35, începe spectacolul pe apă Water Fools din Franţa.

Una dintre premierele ediţiei din 2018 a Festivalului Internaţional de Teatru de Stradă Bucureşti B-FIT in the Street!, Water Fools transformă lacul Parcului Cişmigiu în scena unui spectacol poetic apreciat în presa din Anglia, Rusia, America, Australia, Singapore şi Argentina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *