USR a luat foc după ce Bode a schimbat-o pe șefa de la Avizare: Le cer lui Florin Cîţu şi omului numit de el la Ministerul Justiţiei, Lucian Bode, să oprească abuzurile

Liderul deputaţilor USR PLUS Ionuţ Moşteanu a solicitat premierului Florin Cîţu şi ministrului interimar al Justiţiei Lucian Bode să înceteze cu abuzurile la minister. El a adăugat că vineri a fost schimbată şefa direcţiei de avizare din minister, „care a refuzat să avizeze ordonanţa ilegală, PNDL3, bancomatul baronilor”.

„Le cer lui Florin Cîţu şi omului numit de el la Ministerul Justiţiei, Lucian Bode, să oprească abuzurile de la Ministerul Justiţiei. Nu continuaţi să depăşiţi o nouă linie roşie, aşa cum, din disperare, a făcut şi Liviu Dragnea. Astăzi a fost schimbată şefa direcţiei de avizare din cadrul ministerului, care a refuzat să avizeze ordonanţa ilegală, PNDL3, bancomatul baronilor. Tot azi am aflat că abia aseară a ajuns originalul ordonanţei la ministerul justiţiei, deşi premierul l-a demis pe Stelian acum 2 zile ”pentru că nu avizează”. Lanţul minciunilor şi abuzurilor trebuie să înceteze. PNL are obligaţia să numească un nou prim-ministru în şedinţa coaliţiei de astăzi. Cu noul Dragnea, România nu se poate schimba”, a scris Ionuţ Moşteanu, vineri pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.