USR amenință cu dezvăluiri. Teleman, ministrul Cercetării: De marţi, românii trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul ”coaliţie” şi trebuie să ştie ce este în spatele lozincilor patriotarde

Românii trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul ”coaliţie” şi trebuie să ştie ce este în spatele lozincilor patriotarde, a scris pe Facebook ministrul USR PLUS al Cercetării Ciprian Teleman. De asemenea, el atrage atenţia asupra faptului că premierul Florin Cîţu a criticat PNDL 3 când Ludovic Orban a anunţat necesitatea unui astfel de program, pentru ca ulterior să susţină Programul Anghel Saligny, care este similar.

”De marţi #romaniitrebuiesastie cum au fost cele opt luni de guvernare la MCID. Trebuie să ştie cum traduc unii cuvântul coaliţie şi trebuie să ştie ce este în spatele lozincilor patriotarde. Stay tuned”, a scris, citat de news.ro, ministrul pe Facebook, preluând hashtagul utilizat frecvent de premierul Florin Cîţu.

Teleman precizează că a fost un ministru discret

”Am fost un ministru, să spunem, discret şi n-a fost cea mai bună cale, dar m-a incomodat de la un moment dat “vom face”. Am fost criticat pentru asta, pe bună dreptate, de către colegii mei. M-au interesat mai mult rezultatele decât imaginea. Am muncit pe brânci împreună cu o echipă care a făcut de o sută de ori mai mult decât o echipă de consultanţă plătită cu un milion de euro, pentru că mai sunt oameni care îşi iubesc ţara şi îşi pun viaţa pe masă pentru ea. Pare exagerat? Nu e”, adaugă ministrul.

De asemenea, el atrage atenţia asupra faptului că, la sfârşitul lunii iunie, după ce Ludovic Orban vorbise despre necesitatea unui PNDL 3, Florin Cîţu afirma că nu va mai fi făcut PNDL, ci vor exista proiecte prin Compania Naţională de Investiţii. Ulterior, Cîţu a susţinut Programul Anghel Saligny, aflat la originea scandalului din coaliţia de guvernare şi considerat un PNDL 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.