USR anunţă că depune luni în Parlament un proiect pentru abrogarea Legii recursului compensatoriu

USR anunţă că depune luni în Parlament un proiect pentru abrogarea Legii recursului compensatoriu şi pentru anularea efectelor dezastruoase pe care le-a adus pentru siguranţa cetăţenilor.

„În România a ajuns să se moară din cauza guvernării PSD-ALDE. Din cauza disperării de a-i scăpa de închisoare pe Dragnea şi ai lui, PSD-ALDE au dezlănţuit haos şi frică pe străzile României”, afirmă liderul USR Dan Barna, ciat news.ro.

El aminteşte că Legea recursului compensatoriu a eliberat anul trecut peste 10.000 de deţinuţi, a crescut cu aproape 3.000 numărul infracţiunilor cu violenţă, totul culminând cu evenimentele care au făcut înconjurul României în ultimele zile: ”Sâmbătă, un criminal eliberat în baza legii lui Tudorel Toader a ucis din nou în Mediaş, un altul a violat o tânără în Iaşi, iar în Alba Iulia, Constanţa şi Timişoara alte trei astfel de brute au tâlhărit trei tinere lipsite de apărare“.

„Aşa nu se mai poate, iar USR nu va sta cu mâinile în sân! Vom depune astăzi în Parlament un proiect pentru abrogarea acestei legi şi care să anuleze efectele dezastruoase pe care le-a adus pentru siguranţa cetăţenilor. Românii merită altfel de legi şi merită o majoritate care să guverneze pentru români, nu una care să le pună vieţile în pericol. Pe viitor, haideţi la vot! Doar aşa îi putem opri!“, încheie liderul USR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *