Va utiliza LG ecranele microLED?

Deşi încă nu a făcut anunţul oficial, LG a înregistrat trei noi denumiri pentru folosirea pe teritoriu european, toate cu referire la ecranele microLED.

Noile denumiri pe care putem aştepta să le întâlnim în liste cu specificaţii ale viitoarelor produse LG sunt XµLED, SµLED şi XLµLED.

Rămâne de văzut cât de inspirate sunt denumirile alese, însă potrivit documentelor oficiale, LG intenţionează să folosească aceste mărci pentru promovarea telefoanelor mobile.

Deocamdată, singurul produs confirmat pentru folosirea ecranelor microLED este un televizor cu diagonală de 146” – The Wall, demonstrat de Samsung la CES 2018. Însă tehnologia microLED este modulară, ceea ce înseamnă că se pretează şi la ecrane mult mai mici, cum ar fi cele folosite la monitoarele pentru PC, accesorii VR sau telefoane mobile.

Din păcate, informaţiile despre stadiul la care se află LG cu pregătirea noului tip de ecran ce ar trebui să înlocuiască actualele soluţii OLED lipsesc cu desăvârşire. Cât despre următorul flagship LG G7, acesta pare că va folosi o interpretare a tehnologiei LCD, numită MLCD+, aleasă ca alternativă pentru ecranele P-OLED, a căror dezvoltare a fost între timp abandonată.

 

Sursa foto:www.lgnewsroom.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.