Văduva lui Adamescu se vrea afară din casă! A contestat arestul la domiciliu. „O mascaradă!”

Văduva milionarului Dan Adamescu, Carmen Adamescu s-a prezentat astăzi la Curtea de Apel București, unde a contestat măsura arestului la domiciliu impusă de Tribunalul București la cererea procurorilor, care o acuză de infracțiuni economice. Ea nu a dorit să facă declarații și s-a arătat deranjată de întrebările jurnaliștilor, spunând doar că va vorbi când se va termina toată această „mascaradă”.

„În fapt, în perioada octombrie 2004 – iulie 2017, în mod repretat, cu intenţie şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie şi director general al persoanei vătămate „U. S. C” S.A., inculpata Adamescu Carmen a însuşit:

a) în favoarea a 4 societăţi comerciale controlate de aceasta, suma totală de 44.895.390,97 lei, prin încheierea cu aceste societăţi a unor contracte fictive, de natură a crea aparenţa ieşirii licite a acestei sume din patrimoniul persoanei vătămate (contracte de management/consultanţă în afaceri, contracte de prestări servicii, contracte de intermediere comercială);

b) în interes personal, suma de 3.049.547,67 lei, fie prin ridicare directă în numerar din casieria persoanei vătămate, fie prin efectuarea unor plăţi din conturile bancare ale persoanei vătămate”, arată procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Problemele penale ale lui Carmen Adamescu au început după plângerea făcută de fiul vitreg, Alexander Adamescu, cu care se războiește pe Magazinul Unirea din Capitală. Alexander Adamescu este arestat în lipsă și a fost prins la Londra urmând procedurile de extrădare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *